Accountmanager digitale producten en diensten

Als Accountmanager Digitale Producten en Diensten ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en versterken van klantrelaties met nieuwe en bestaande organisaties. Met jouw kennis en de expertise van je collega’s, geef jij invulling aan de behoeftes van de klanten met digitale producten en diensten van de organisatie.

Wat is er nodig?

● HBO / WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding)

● 5-10 jaar werkervaring als accountmanager Bewezen sales successen met digitale producten (Saas, Software, Licenties)

● Ervaring met het aangaan, beoordelen en evalueren van partnerships

● Goede beheersing Nederlands en Engels

● Organisatiebewust, resultaatgericht en salesplan met efficiënt bedieningsmodel kunnen maken

Wat krijg je?

● € 3.200 – € 5.000 bruto (o.b.v. full time)

● 40 urige werkweek

● 24 vakantiedagen + 12 ATV dagen (o.b.v. full time)

● Persoonlijk ontwikkelbudget van €1.100

● Geen werk in het weekend

● Leuke collega’s

● Persoonlijk ontwikkelbudget

Wat moet je doen?

Je verkoopt de digitale norm beheerapplicatie van de organisatie en bedrijfstrainingen op maat die bedrijven helpen met het gebruiken van het product. Het is aan jou de taak om potentiële klanten te identificeren en te overtuigen. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande klanten en zoek je naar cross-sell mogelijkheden. Je bent in staat verkoopkansen te signaleren voor het gehele producten- en dienstenpakket van de organisatie. Salestrajecten variëren van enkele dagen tot enkele maanden.

Deze functie is erg veelzijdig en gaat gepaard met veel vrijheid, je bent hierdoor baas over je eigen agenda. Tijdens het inwerktraject word je klaargestoomd om succesvol te zijn in de functie waarin je uiteindelijk zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. In deze uitdagende functie gebruik je voornamelijk jouw doorzettingsvermogen, overtuigingskrachten en commerciële instelling!

Je krijgt je eigen werkgebied en klantenportefeuille in Nederland (Midden-Noord Nederland), en werkt met een teamtarget.

– Administratie en overleg 30%

– Afspraken (mogelijke) klanten 50%

– Plannen afspraken offertes en leads 20%

Solliciteer nu!