Heb je vragen?

Recruitment

SPR is een toegewijd wervingsbureau met tientallen jaren ervaring. Ons wervingsteam heeft duizenden specialisten geplaatst en permanente oplossingen geleverd aan werkgevers in alle sectoren in Europa.

Onze medewerkers gebruiken de nieuwste technologie in de sector, voeren diepgaande zoekopdrachten uit en een toegewijde recruiter presenteert u waardevolle salarisanalyses, markttrends en inzichten in de sector om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste persoon voor uw functie. Je werkt nauw samen met een recruitment specialist met kennis van jouw subsector.

Door het opbouwen van sterke relaties met onze geëngageerde kandidatengemeenschap zijn wij een voorkeurspartner geworden boven generalistische wervingsbureaus en een bestemming bij uitstek wanneer kandidaten een baan zoeken. Wij delen markttrendgegevens en advies, en werken nauw samen met een passief publiek dat anders misschien niet actief op zoek gaat naar een baan, zodat uw rol het grootst mogelijke bereik krijgt.

Wij beschikken over een eigen netwerk van talent, dat een miljoen kandidaten benadert, dat niet beschikbaar is voor andere wervingsbureaus, en adverteren op alle grote vacaturesites. Onze verreikende campagnes combineren inzichtelijk onderzoek met grondige screening en leveren uitzonderlijke kandidaten op waar uw organisatie tot ver in de toekomst profijt van zal hebben.