Een bewezen formule

SPR-Solutions is een toonaangevend recruitmentbedrijf en executive search bureau. Als Europa’s nummer één gespecialiseerd wervingsbureau bieden wij expertise in het hele Start-up / Scale-up spectrum. Onze recruitment consultants bouwen langdurige relaties op met klanten en bieden advies en inzicht dat verder gaat dan een typisch recruitment proces.

Sourcing

U vraagt zich misschien af waarom u het zoeken naar kandidaten zou moeten uitbesteden als u al een intern wervingsteam hebt?

Werving

Ons wervingsteam heeft duizenden specialisten geplaatst en permanente oplossingen geleverd aan werkgevers in alle sectoren in Europa.

Vacatures

Wij nemen aan op fit: de juiste achtergrond, competenties, persoonlijkheid, salaris en hun motivatie om in dienst te treden.

Over SPR

Wij werken samen met bedrijven in de Start-Up / Scale-Up fase.

SPR-Solutions biedt niet alleen een traditionele executive recruitment service, maar is ook gespecialiseerd in het aantrekken van engineering talent en executive search voor korte termijn projecten. Hier werken we met klanten aan zoekmandaten om toptalent voor meerdere functies te vinden.

In de afgelopen 10 jaar heeft ons recruitment team:

Waarom wij?

Wij doen er alles aan om u op tijd aan te werven, zonder de ervaring van de kandidaten uit het oog te verliezen. Wij doen dit door transparant te werken als onderdeel van uw team en door gebruik te maken van uw online activa en cultuur. Op basis van verzamelde datapunten optimaliseren wij uw vacatures, processen en employer brand.

Wij nemen aan op fit: de juiste achtergrond, competenties, persoonlijkheid, salaris en hun motivatie om in dienst te treden. Ons inzicht in het tech ecosysteem en de talentmarkt is cruciaal om te bepalen wie u nodig heeft, waar ze werken en waarom ze voor u zouden moeten kiezen.

Ons rekruteringsteam is flexibel en schaalt mee met uw rekruteringsbehoeften. Wij zorgen voor een specialist voor elke vacature. Dankzij hun gegevens en context kunt u goede aanwervingsbeslissingen nemen. Waar we kunnen, zullen we je ontlasten. Om je vrij te maken om de schaalvergroting op te bouwen die blijvend is.

Wij werken met

Onze laatste blogs

Blogberichten zijn niet alleen leuk om te laten lezen, ze zijn ook erg functioneel! In blogberichten verwerk je zoekwoorden, gelinkt aan jouw website. Zo vergroot je de vindbaarheid in Google! Win-win, dus!